Texas Longhorn Triangeln i Malmö har blivit en storfavorit när det gäller enkel, smakrik, prisvärd och junkig mat som uppfyller ens krav på extra ALLT. Kroppens behov vad gäller upplevelse, dagligt fettintag och smaklökarnas lyckodans ryms i denna lilla "lagomkorg" av kyckling, revben, lökringar, tre extremt goda såser och hemlagade nachos from heaven! Då snackar vi bara starters här, men efter denna insats går man då inte loss på ytterligare matintag under flertalet av dagens kommande timmar. Att dessutom äta med barn här är en ren fullträff. Finns INGENTING på menyn som de inte vill sätta i sig. 
Bra priser, mycket mat, rikligt med dricka och trevlig miljö är dessutom ett tillkommande faktum som höjer detta ställe till ett av mina storfavoriter. Långt mysigare och smaskigare än resten av snabbmatskedjorna runtomkring oss. Notera dock INGA grönsaker whatsoever! Plus eller minus är upp till dig.
 
Sedan hann jag med Gattostretto i Lund också. Ligger ovanpå Drottens kyrkoruin vid Kattesund.
 
Trodde stället var nytt, men åtta år på kartan visar på raka motsatsen med råge. Även här enkelt, smakrikt så in i väggen och mycket prisvärt. Hemlagade pastaknyten med Karl-Johansvamp och tryffel, carpaccio med pepprig ruccola, chokladmousse med rosmarintouch och goda viner i listan. Inget fancy, men väldigt rustikt och njutbart.
Extremt påpasslig service som nästan sprang ner oss  i sin iver att passa upp. Räknade till fyra olika servitörer som turades om att servera. Effektivt, lite förvirrat, men också något stressande och opersonligt. Ett stort minus  för grönsakerna, eller bristen på dem...persilja räknas liksom inte riktigt!! Men verkligen en Italienare att rekommendera.

Kommentera

Publiceras ej